Tilaus- ja toimitusehdot

Tuotteiden ostaminen

Tuote ostetaan (tilataan) ottamalla yhteys yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse.

Tuotteiden hinnat

Tuotteen myyntihinta on tuotetietojen yhteydessä.

Toimituskulut

Hintaan lisätään toimituskulu, joka kattaa kaikki tilauksen käsittelyyn, lähettämiseen ja kuljettamiseen liittyvät kulut. Emme veloita toimituskulun lisäksi muita kuluja asiakkaaltamme. Toimituskulut määräytyvät asiakkaan valitsemasta kuljetustavasta ja kuljetuksen lisäpalveluista (esim. vakuutettu lähetys). Mikäli tuote postitetaan, toimituskulu on Itella Oy:n (Postin) voimassaolevan hinnaston mukainen. Muissa toimituksissa sovitaan toimituskulu tapauskohtaisesti.

Maksutavat

Ostokset maksetaan ilmoitetulle pankkitilille ennen tuotteen toimittamista. Henkilökohtaisen toimituksen yhteydessä ostokset voidaan maksaa myös käteisellä tai kortilla. Hyväksymme yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Tilauksen toimitus

Asiakkaan tilaamat tuotteet toimitetaan noin viikon kuluessa tilauksesta asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Arvokkaat tuotteet toimitetaan vakuutettuna. Valittavissa on postinkuljetus ja henkilökohtainen toimitus tai nouto sovitusta noutopisteestä, mikäli etäisyydet sen mahdollistavat.

Kaupan peruutus ja tuotteen palauttaminen

Jos tuote ei vastaa odotuksia, on tuotteen palauttaminen mahdollista. Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa kauppa 14 päivän kuluessa. Tuotteen voi palauttaa ilman kustannuksia toimittamalla sen lähimpään postikonttoriin samassa pakkauksessa ja mainitsemalla, että kyseessä on kuluttajasuojalain mukainen veloitukseton asiakaspalautus. Palauttamisen ehtona on, että tuote on siinä kunnossa, jossa asiakas sen vastaanotti. Jos asiakas haluaa peruuttaa kaupan, toivomme hänen ottavan ensiksi yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeella, jotta voimme antaa palautusohjeet.  Hyvitys maksetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautettavan tuotteen.