Uutinen

Björn Weckströmin koruja

PDFTulosta

Olemme saanet hankituksi erän alkuperäisiä 60- ja 70- luvun Björn Weckströmin koruja.  Osa käyttämättömiä. Kuvat tuotetietoineen lisätty sivuillemme
 

Posliinisia figuriineja

PDFTulosta

Olemme saanet hankituksi erän posliinisia Royal Gobenhagen ja Bing & Grondahl figuriineja. Kuvat tuotetietoineen lisätty sivuillemme.

 

One Way To Design

PDFTulosta

One Way to Design myy, ostaa ja välittää laadukkaita ja alkuperäisiä design-tuotteita. Olemme keskittyneet suomalaiseen taide- ja käyttöesineistöön. Valikoimamme kattaa monipuolisesti myös muita esineitä.

Ole yhteydessä yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse kun haluat ostaa tuotteita, etsit jotain, mitä et ole vielä löytänyt, tai haluat tarjota myyntiin omia esineitäsi.

Tarkoituksenamme on ollut rakentaa tehokas verkkoympäristö asiakkaillemme, jotta he voisivat helposti tutustua tuotteisiimme ja palveluihimme. Sivuilla on esitelty osa myynnissä olevista tuotteistamme. Valikoima muuttuu päivittäin.

Tervetuloa!

------------------------

One Way to Design selss, buys and supplies original quality design products. Our focus is on Finnish art and design.

Please take at look at our selection. If yuo wish to get additional information product, wish to buy or sell something in particular, kindly contact us.

Welcome!